top of page

Over ons 

Jaap van der West

 

Jaap is de algemeen directeur van Vertisol. Jaap is verantwoordelijk voor alles wat met sales te maken heeft. 

 

Jaap leidt zelf ook een aantal projecten

Ingrid van der West

 

Ingrid is bij Vertisol verantwoordelijk voor de Financiën, HRM en voor alles wat te maken heeft met veiligheid en kwaliteit (ISO).

Leo van der West

Leo is onze terrein & magazijn manager.

 

Erik de Jonge 

 

Erik is planner. Hij werkt nauw samen met onze uitvoerders Roelof, Tonnie en Richard. En zorgt ervoor dat alles op tijd in de planning komt staan. Tevens stuurt hij het team van de gladheid bestrijding aan.

Gerard Geerds

Gerard is werkvoorbereider. Hij houdt zich voornamelijk bezig met grote projecten en aanbestedingen. Daarnaast begeleid Gerard onze assistent uitvoerder bij de complexe opdrachten.  

 

Missie

 

Vertisol Omgevingsbeheer en Inrichting BV wil voor haar werknemers, opdrachtgevers en leveranciers een betrouwbare partner zijn die integer, proactief en maatschappelijk betrokken is. Wij bieden maatwerk op het gebied van aanleg & onderhoud van groen- en terreinonderhoud. Duurzaam en sociaal verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk.

 

Vertisol wil onderscheidend zijn in de wijze waarop zij het probleem of de vraag van een opdrachtgever oplost. Bij het bedienen van de opdrachtgever staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en het nakomen van afspraken centraal. Daarom investeren wij graag in de relatie met onze opdrachtgevers, omdat dat volgens ons de manier is waarop we werkelijk kwaliteit kunnen leveren.

"Het is de uitdaging van onze gemotiveerde en goedopgeleide medewerkers om de vraag van de opdrachtgever op de voor hem meest geëigende manier op te lossen en te ontzorgen."

 

 

Visie

Vertisol wil graag (maatschappelijk) verantwoord groeien. Duurzame relaties onderhouden met medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers. Op een winstgevende wijze activiteiten ontplooien in de groenvoorziening branche. Daarnaast is het streven om 5% rendement te realiseren in de huidige marktsegmenten. Waarbij expansie gerealiseerd moet worden door het uitdragen van onze duurzame, maar ook innovatieve oplossingen. Maar ookdoor bestaande en nieuwe klantenrelaties zorgvuldig te beheren. Dit alles stelt hoge eisen aan de kennis en vakmanschap van onze medewerkers, de manier van werken en het materieel. Daarom investeren we in opleidingen, nascholing, bedrijfsmiddelen en verbetering van onze organisatie.

 

"Daarnaast hebben we oog voor mensen met een beperking of achterstand op de arbeidsmarkt. We ondersteunen deze mensen door ze een stage of werkplek aan te bieden bij ons bedrijf."

Freerk Bruinsma

Freerk is calculator. Hij behandeld de offerte en aanbesteding aanvragen. Hij maakt ontwerpen, van nieuw aan te leggen tuinen en parken. Indien gewenst, maakt Freerk tevens complete autocad tekeningen.

 

Tonnie Bontsema

Tonnie is uitvoerder, en werkt nauw samen met woningstichtingen,  zorginstellingen en particulieren. Tonnie beheert het groenonderhoud in zijn eigen regio waaronder ook een groot vakantiepark. Daarnaast is Tonnie ook één van onze dierplaagspecialisten.

Sandra Hoetjer 

Sandra is de duizendpoot binnen het bedrijf. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen. Tevens heeft ze taken als managementassistente, receptioniste, projectassistente en planner van de dierplaagbestrijding.

Janet Snijder

 

Janet is administratief medewerker. Ze verwerkt alle urenstaten, inkoopbonnen en inkoopfacturen. En heeft daarnaast ook taken als receptioniste en telefoniste. 

bottom of page